Известие

Collapse
No announcement yet.

Предно ляво задържа!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де,защо ако е спирачната помпа,ще задържа само едното колело?
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
      Добре де,защо ако е спирачната помпа,ще задържа само едното колело?
      Проблема засега излиза ,че е бил в АБС системата!!!
      След няколко дена ще пиша пак ,когато съм сигурен!!
      Накрая ще напиша точно какво и как е станало и как е оправено!!!
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Ще чакаме баце.
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

колега провери си само тръбичката от абс-а до мъркуча,може тя да е запушене (и дано да е тя,че иначе работата клони към самият абс)
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
            колега провери си само тръбичката от абс-а до мъркуча,може тя да е запушене (и дано да е тя,че иначе работата клони към самият абс)
            Както написах по-нагоре ,колата вече си спира нормално!!!
            Проблема засега според мен се дължи на запушвания по клапаните на АБС-а!!!На трите клапанчета има по две ситни филтърчета /цедки които бяха силно замърсени!!!
            Ще покарам така още и тогава ще се види окончателно дали е било това...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
              Както написах по-нагоре ,колата вече си спира нормално!!!
              Проблема засега според мен се дължи на запушвания по клапаните на АБС-а!!!На трите клапанчета има по две ситни филтърчета /цедки които бяха силно замърсени!!!
              Ще покарам така още и тогава ще се види окончателно дали е било това...
              След минати над 2000км смело мога да заявя ,че проблема ми беше със 100% сигурност в клапаните на АБС-а!!!Бяха се затлачили с тиня буквално...
              Сменяите си и спирачната течност и правете профилактика....

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                След минати над 2000км смело мога да заявя ,че проблема ми беше със 100% сигурност в клапаните на АБС-а!!!Бяха се затлачили с тиня буквално...
                Сменяите си и спирачната течност и правете профилактика....
                Смених я 2 пъти , оправих си неработещия АBS , но след няколко месеца се скапа отново и не работи пак.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  Смених я 2 пъти , оправих си неработещия АBS , но след няколко месеца се скапа отново и не работи пак.
                  при теб проблема може да е изцяло електрически!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Малко да дигна темата...
                    Само като идея ще спомена или поне аз какво правя вече за да нямам проблеми с тия финни цедки в абс-а!
                    Когато сменям накладките (предни примерно) някои вътре натиска спирачката и я задържа натисната а аз одвивам пробката и прибирам буталцето! Идеята е тинята която се събира в спирачния апарат да изтича навън а не да се качва обратно в абс централата!!!

Comment

Моят опит от вчера и днес... Вчера го разглобих абс-а на бабичката... Буталцата вътре са абсолютно същите като тези на колегата, с тази разлика, че са четри - по едно за всяко колело, а не както при другият 2 за отпред и 1 за отзад. Всичко е 1към1 с това на колегата, като аз отидох на бензиностанцията продухах всичко с въздух много добре, смених 4-те О-пръстенчета на връщащите тръбички, които са външни и сглобих всичко отново... Несъм обезвъздушил още, но след малко сигурно ще слизам с това да се занимавам... При мен не бяха силно замърсени. 2 от тях имаха повечко мръсотийка(то е по-скоро едно като гъсто желе на много финни топченца, което остава след като течността остарее и започне да се сгъстява). На 1-то беше повечко, а на другото имаше по-малко, задните бяха повече от добре, но като цяло ме съмнява да е от това проблема при мен... Надявам се да е бил от това, но честно казано се съмнявам вече, тъй като не беше отчайващо мръсно... знам ли вече...
                      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Има ли промяна след интервенцията?!

Comment

Живот и здраве, утре ще пиша, защото имам навъртяни 50км откакто сглобих всичко, а и несъм махнал горния опечен слой на накладките, защото те и сега си свирят, но това е поради факта, че са опечени отгоре...
                          Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                          Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
                          X